## 17<sup>TH</sup> NATIONAL ECONOMIC FORUM

## EU REFERENDUM: REACTION, IMPACT, PRIORITIES, AND OPPORTUNITIES

## PROGRAMME

## National Economic Forum – 26 October 2016 – Edinburgh Corn Exchange

<b>Timings</b> 8:30 - 9:10 <i>(40 mins)</i>	Registration open from 8:30 AM
9:30 - 9:35 (5 mins)	Mr Wheelhouse MSP, Minister for Business Innovation and Energy welcomes delegates and introduces the First Minister
9:35 - 9:50 (15 mins)	First Minister Opening Address
9:50 - 10:10 (20 mins)	First Minister and Mr Brown MSP, Cabinet Secretary for Economy, Jobs and Fair Work, Q&A, facilitated by Mr Wheelhouse
10:10 -10:50 (40 mins)	Expert Panel Q&A facilitated by Mr Wheelhouse
	Professor Anton Muscatelli, Principal and Vice-Chancellor, University of Glasgow Grahame Smith, General Secretary STUC Jenny Stewart, Partner, Head of Infrastructure and Government KPMG
10:50 – 11:05	Tea / coffee and delegates move to discussion groups
11:10 - 12:40 (90 mins)	Discussion groups – hosted by Minister and facilitated by business leader
	<ul> <li>International Trade and Skills</li> <li>International Trade and Single Market including Regulation</li> <li>International Trade and Single Market including EU Funding</li> <li>Labour Market and Skills including Regulation</li> <li>Labour Market and Skills including EU Funding</li> </ul>
12:45- 13:00 (15 mins)	Mr Russell MSP, Minister for UK Negotiations on Scotland's Place in Europe Address
13:00 – 13:15	Mr Brown MSP, Cabinet Secretary for Economy, Jobs and Fair Work, closing address
(15 mins)	i all Work, Gosing address
13:15 – 14:00	Networking lunch