18TH NATIONAL ECONOMIC FORUM - PROGRAMME

CHANGING SCOTLAND: GROWING SCOTLAND'S ECONOMY

National Economic Forum - 12 May 2017 - Kingsmills Hotel, Inverness

10:15 – 11:00 <i>(45 mins)</i>	Registration open from 10:15 AM
11:00 – 11:05 <i>(5 mins)</i>	Mr Wheelhouse MSP, Minister for Business, Innovation and Energy welcomes delegates and introduces the First Minister
11:05 – 11:20 <i>(15 mins)</i>	First Minister Opening Address
11:20 – 11:35 (15 mins)	Business keynote address – Mark Gregory, Chief Economist EY
11:35 -12:15 (40 mins)	Q&A Panel with First Minister and Mark Gregory , facilitated by Mr Wheelhouse
12:15 – 13:00 (45 mins)	Networking Lunch
13:00 - 14:20 (80 mins)	 Discussion groups – led by Minister / business leader Transitioning to a Low Carbon Economy The Future of Energy in Scotland Enterprise and Skills review: A Strategic Plan to Deliver Inclusive Growth and Greater Productivity The Implications of the UK Vote to Leave the EU for Scotland's Economic Prosperity and Future Trade
14:20- 14:30 (10 mins)	Mr Brown MSP, Cabinet Secretary for Economy, Jobs and Fair Work, keynote speech
14:30 – 15:00 (30 mins)	 Ministerial Panel facilitated by Mr Wheelhouse Cabinet Secretary for Economy Jobs and Fair Work, Keith Brown MSP Cabinet Secretary for the Rural Economy and Connectivity, Fergus Ewing MSP Cabinet Secretary for the Environment, Climate Change and Land Reform, Roseanna Cunningham MSP Minister for UK Negotiations on Scotland's Place in Europe, Michael Russell MSP

Close

15:00